Bora Zemani dhe Ardit Gjebrea rùajnë një miqësi shumë të mirë. Në 2018 ata bashképrézantuan “Kënga Magjíke” dhe kímia mes tyre në skénë ishte e dukshme.

E duket se marrédhénia mes tyre është fòrcuar shumë me kalimin e kohës dhe shpesh ata kanë ndàrë foto të bashku në rrjétet sociale duke kaluar kohë me njëri-tjetrin.

Ardit Gjebrea na e hòqi çdo dyshím duke zbùluar se nuk do prézantojë krah Bora Zemanit në Festivalin e Fundvitit siç u shkruajt në media prej javësh.ardit gjebrea bora zemani

Me një foto krah saj, siç kuptohet pas një gote të pirë bashkë, producenti i njohur, sikur na sqàroi që Bora nuk do jetë prezantuese në Festivalin e shumëprítur.

“Para 3 vitesh si sot, flisnim për #kengamagjíke2018 dhe kuptuam sa shumë na përputhte artistikisht magjía e këngës, ndërsa sot jam kaq i lumtur për suksesin tënd dhe me siguri një ditë në vitet që do vijnë do na krýqëzòhen sërish rrugët televizive”, shkroi Arditi.

Ne présim për ditën për Bora dhe Arditi të bëhen prapë bashkë në prezantim…Zbulohet lidhja e Bora Zemanit me aktorin e njohur! – Revista Bordo

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!