Në puntatën e sotme të “Për’Puthen” është trànsmetuar takimi i parë mes konkurrentes së re Anës dhe Bledit.

Ky i fundit e priti dy orë Anën për takimin, por nuk mungoi edhe një gjest i veçantë.

Gjatë bisedës, Ana ka zbùluar se stresi ndikoi shumë keq tek ajo ndaj u vonua shumë, por Bledi ishte kujdesur që t’i sillte një qenush pellushi dhe i tha që ta përqafojë në krevat që të ndihet mirë.

Ajo e vuri në dukje këtë gjë edhe në studio dhe tregoi se e kishte përjetuar kéq hyrjen në program dhe komentet negative që kishte marrë.

Bledi i tha se shpreson se do ta ketë gjithmonë atë me vete dhe më pas i dhuroi qenushin.

Pjesë nga biseda:

Ana: Më pëlqen qetësia, jo të tùrresh ta kap këtë. Dashuria tek meshkujt ndodh për 4 sekonda.

Bledi: Nuk është e vërtetë. Ti ke rénë në dashuri?

Ana: Kam rénë me kokë e këmbë.

Bledi: Po dhe je ngritur e je këtu.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!