Një puthje në buzë në prapaskínë mes Anës dhe Mikelës ka sjellë situatë të çudítshme në Për’Puthen këtë të mërkurë.

Në studio u trànsmetua puthja e cila u bë në prapaskena mes Mikelës dhe Anës si dénim nga njëri konkurrent.

Vajzat janë puthur pas lojës në grup mes djemve dhe vajzave.

https://www.photojoiner.net/image/ixPj1I9G

Kur janë pyetur në studio, Ana ka thënë se më shumë ka shance që të dilte me Mikelën në takim se sa me një pjesë të djemve në panel.

Në një moment Ana është shprehur se i pëlqen shumë Mikela, sepse sipas saj ka kérakter shumë të fortë.

“Unë e dashuroj figurën e femrës dhe Mikela është një vajzë që i përmbush të gjitha, si nga kàràkteri, si nga pamja. Më shumë shànse ka që të dal me Mikelën se sa shumicën nga çunat. Mua më pëlqejnë meshkujt”, tha Ana.

Për ta falenderuar Mikela është ngrítur dhe ka shkuar afër Anës për ta përqafuar.

Por rrugës si duket ndërroi mendje dhe vendosi t’i japë edhe një puthje në buzë.

https://www.photojoiner.net/image/KUJkmnqP

Ana dhe Mikela kanë befasuar djemtë në studio, Borën, Arjanin dhe të gjithë pubikun.

Pas kësaj në studio ka pasur shumë të qeshura dhe në një moment duken djemtë të cilët duan të lénë studion.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!