Çdo të diele në ekranin e madh të Top Channel na shoqëron programi “E Diell” dhe ajo që merr vëmëndjen maksimale nga publiku i gjerë shqiptar është rubrika e Edi Manushit.

Rubrika e trotuarit, ku së fundmi i është bashkangjítur gazetari Melaim Zeka por jo vetëm.

Kjo rubrikë ka një numër të madh personazhesh publikë në panel dhe çdo javë kemi të ftuar specíal, siç ishte rasti sotëm ku nuk mund të mungonte Antonela Berisha, ish-konkurrentja e Për’Puthen.

E Diell" e Top Channel vjen me ndryshime: Zbulohet autorja e re e programit  të njohur! - Indeksonline.net

Duke diskutuar mbi huqet e shqiptarëve, Ervini ka huqin që të qéllon shpùllë krahut kur dikush pranë tij thotë atë që ai mendon dhe këtë detaj e ka vënë re edhe Antonela por jo vetëm.

Për fat jo të mirë të Shqipes, ajo ndodhet pranë Ervinit dhe në këtë rast sapo Antonela e gjen se hùqi kujt është godítja me shpullë, Ervini entuziasmohet dhe qéllon Shqipen.

Sigurisht që kjo e fundit e merr me sportivitet, ose më saktë le të themi se është mësuar me të tilla shpùlla nga Ervini pasi ka një eksperiencë të gjatë në atë panel krah tij.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!