Që kur ka nisur sezoni i tretë i programit të dashurisë “Për’Puthen” nuk kanë munguar asnjë puntatës debàtet e forta mes konkurrenteve në studio.

Mbrëmjen e kaluar vëmëndjen e mori largimi i Mikelës nga studioja nga oféndimet e shumta të Jurgenit drejtuar kësaj të fundit.

Në lídhje me këtë situatë të krijuar ka reàguar edhe moderatorja shqiptare Aulona Musta, e cila përmes llogarisë së saj në InstaStory i kundërvihet ashpër djemve në program.

Sipas saj, djemtë e këtij programi janë të njëjtë dhe u ndryshon vetëm fytyra, ato mùnd të futen në kategorinë e meshkujve mesatar shqiptar nisur nga deklaratat që bëjnë në emision.

Çdo gjë nisi nga takimi që Mikela realízoi me Argjendin, i ciliu krítíkua shumë për afrimitetin mes njëri-tjetrit, që në fakt tentàtivat për t’u afruar ishin vetëm nga ana e Argjendit dhe jo e Mikelës por si gjithmonë do jetë femra ajo që sulmohet në vendin tonë.

“Mashkulli mesatar në këtë studio, i përfqaqësuar nga secili prej këtyre djemve të ulur në këto karrige, i ndryshon vetëm fytyra, por mendësinë e kanë të njëjtë.”

Gjithashtu ajo vuri në pah fakti se mashkulli, në këtë rasti Argjendi, nuk u kryqëzua aspak për këtë afrimitet “të tepërt” me Mikelën dhe diçka e tillë ndodhi vetëm me vajzën, sepse “fundja ai është burrë”, -përfundon Aulona.Screenshot 2021 10 01 12 08 20 605 com.instagram.android

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!