Redi Kastrati, ishte për pak kohë pjesë e programit të dashurisë “Për’Puthen”, mbrëmjen e kaluar ai u përjashtùa nga ky program, për të bërë pjesë të programit konkurrente të rinj me kërkesë të publikut dhe të vajzave konkurrentë në studio.

Sapo doli nga programi, Redi reàgoi dhe çuditërisht nuk doli kundër produksionit të Për’Puthen, të cilët sipas tij e hòqën nga programi.

Kujtojmë se Redi realizoi takimin e tij të parë dhe të vetëm me Arlindën (Tolën),  takim ky i cili u komentua aspak mirë nga opinionistiE larguan nga Përputhen, Redi: Nuk jam bukëshkelur si ata vjetArjan Konomi por edhe nga ndjékësit e tyre në rrjete sociale. Sipas Redit, të gjithë ato që shàjnë aùtoren e këtij programi Olsa Muhametin nuk janë asgjë më shumë sesa thjesht “Bukë shkélur”.

Olsa nuk na lejonte të bënim LIVE apo reklama për aq kohë sa ishim pjesë e programit por diçka e tillë nuk u respektua nga konkurrentet e sezonit të kaluar.

Redit si del e keqja e takimit me Tolën, debat në studio - Përputhen, 16  Shtator 2021 - YouTube

Ata të cilët famën e fituan nga Olsa dhe sot bëjnë para me me këtë famë, ndërsa nga krahu tjetër demàskojnë dhe tríllojnë për imazhin e Olsës.

“Nuk shaj njëri unë. Përderisa u hòqa, nëse më kanë hequr produksioni ashtu e ka menduar ajo se është më mirë. Aty është si një biznes dhe çdokush e heq punëtorin që sipas tij nuk ka performancë…”

Nuk jemi të aftë për këtu', këta 3 djem largohen nga 'Përputhen' - Gazeta  Standard Online

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!