Për’Puthen Prime, startoi mbrëmjen e djeshme puntatën e dytë të programit dhe surprízat sigurisht që nuk kishin të ndalur për asnjë moment.

Stafi i programit të dashurisë Për’Puthen, kishte téntuar një lídhje dírekte me vëllain e Tolës, ai i cili nuk ishte dakot me hyrjen e saj në emision dhe që momentalisht kanë shkëpùtur kontaktet.

Gjatë telefonatës ai refùzon të ndryshojë mendim në lídhje me situatën e krijuar mes tij dhe motrës ndàj nuk e zgjat shumë telefonatën dhe me mirësjellje kërkon ta mbyllë.

Gjithsesi ai i jep një lloj shprese kònflíktet krijuar mes tyre, kjo për shkàk se gjatë bisedës me stafin e Për’Puthen, ai pohon faktin se momentalisht janë të ftohur.

Mirëpo, ai shprehet se “më vonë nuk e di se si do jemi, tani për tani nuk jam dakord sepse unë me këtë frymë jam rritur”.

Telefonata e tij prék shumë gjéndjen emocíonale të Tolës e cila lòton sapo i dëgjon zërin, por nuk ka asnjë fjalë për të thënë pasi çdo gjë është në dorën e tij tashmë.

Opinionisti Arjan Konomi e krítíkon réndë dhe në mënyrë të drejtpërdrejtë atë dhe të gjithë vëllezërit e motrave të cilët veprojnë në këtë mënyrë vetëm nga mentaliteti.

“Vetëm sepse një shok apo shoqe do i thonë ta shikuam motrën në Për’Puthen, apo të tilla mendime, mos lejoni të tretë t’ju príshín harmoninë dhe qetësinë familjarë”, e mbyll kështu Arjan Konomi temën e vëllait të Tolës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!