Tea Trifoni, ish-konkurrentë e sezonit të dytë të programit të dashurisë Për’Puthen po térhéq akoma vëmëndjen e ndjékësve dhe jo vetëm, por sidomos të mediave rozë.

Pak muaj më parë Tea pohoi publikisht se është në një njohje më një djalë të cilin ia ka prezantuar ish-konkurrenti Fation Kuqari dhe se deri tani marrëdhënia e tyre po ecën mirë, ndaj preferon ta mbajë larg kamerave që të mos ndikojë në vendime.

I ftuar në “Shqipëria Live”, Fation Kuqari tregon sesi bëri të mundur njohjen e tyre, ku përmes një shoqërie të përbashkët, ata gjetën njëri-tjetrin, por rréfen se tani nuk di asgjë për to, pasi ka dy javë që nuk ka kontaktuar dhe nuk e di nëse vazhdojnë bashkë apo janë ndàrë.

Sapo ai dha një deklaratë të tillë, portalet alùduan në një príshje marrédhénie mes tyre dhe jo vetëm, por edhe në ndàrjen e çiftit të sapo njohur, pra Teas nga i dashuri.

Portali parë që reàgoi me një lajm të tillë ishte ‘IconStyle’, dhe sapo Tea lexoi diçka të tillë, me imazhin e një mashkulli që sipas saj  nuk ishte ai i dashuri, ajo shpérthéu në mesazh ndàj tyre.

Mesazh të cilin preferoi ta bëjë publik vetë, duke mos i dhënë mùndësinë e një lajmi tjetër me atë mesazh.

Ajo tregohet e revòltuar dhe kërkon pak më shumë dinjitet dhe respekt për jetën private të dikujt pàvàrësisht nëse është person publik apo jo.

Tea Trifoni reagon e acaruar pas lajmeve se është ndarë nga i dashuri -  Bota Sot

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!