“Goca dhe Gra”, programi më i ri, që do të bëjë bashkë Fatma Haxhialiun, Olesia Leçon, Krista Merkoçin dhe Tea Trifonin.

Një ‘Talk Show’ mbí çéshtje të mpréhta e tema që i flasim të gjithë, parë nga një kéndvéshtrim ndryshe, prej muajit shtator, në ekranin e Top Channel.

Ashtu siç do të shtunë, në “G&G” kemi të ftuar special.

Tea Trifoni së shpejti në Big Brother VIP? - Top Channel

Këtë herë në pjesën e dytë të programit na shoqëroi moderatorja Dojna Mema e cila kishte ardhur me një “porosi” për njërën nga moderaret e emisionit.

Në minutat e fundit të programit, kur Fatma po bënte edhe mbylljen, Dojna kërkon të drejtën e fjalës pasi kishte ardhur me një mision nga Big Brother  VIP.

Në zarf brenda ishte ftesa për njërën nga moderatorët e “G&G” për të qenë një nga banoret e Big Brother VIP dhe ky person ishte pikërisht Tea Trifoni.

Tea nuk e priste aspak një ftesë të tillë, pavarësisht se pohoi se kishte dëgjuar diçka, por jo konkrete ndàj nuk dinte sit ë vepronte pasi përgjigjja e saj duhet të ishte në kohë límit.

Kjo për shkak se më dt.12 tetor, Tea duhet të ishte LIVE në BB për tu bërë pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, ose ta refuzonte një ftesë të tillë.

Por Dojna nuk e mbàjti më të fshéhtë dhe pasi shikoi eufurizmin dhe entuziazmin e Teas, u detyrua të tërhíqej para kohe dhe të rréfente se e gjitha ishte një lojë dhe se zarfi nuk kishte lídhje me BB.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!