Pas provës së rakisë, ‘’Vëllai i Madh’’ do t’i sfidojë banorët edhe me një lojë tjetër. Ata fillimisht u ndànë në çifte sipas një shorti të rastësishëm.

Ata do duhet të jetojnë të veshur me një bluzë të vetme dhe të kryejnë të gjithë veprimet e përditshme të pandarë.

I vetmi rast përjashtues është larja në pishinë, fjetja, larja në dush dhe përdòrimi i tualetit.

Deri të premten banorët duhet të kenë durim për të jetuar nën këto kushte deri ditën e premte.

Tanimë konkurrentet janë ambientuar me kushtet e reja të jetesës.

Spektaklin e mbrëmjes së sotme ata do duhet të zgjedhin dy emra dhe arsye për të dërguar në nominim disa prej banorëve të shtëpisë.

Zgjedhja ishte shumë e vështírë për shkàk se konkurentët kanë krijuar miqësi shumë të mirë me njëri-tjetrin.

Gjithsesi rregullat e lojës janë të tilla dhe banorët që automatikisht rrezíkojnë elímínímin javën e ardhshme janë: Paloma dhe Semi Jaupaj.

Big Brother Albania Vip - Top Channel

Lideri i shtëpisë i zgjedhur me shumicë votash nga banorët, Iliri, kishte një rol vendimtar në pròçeduren e nominimeve të kësaj jave.

Atij ju dha mundësia për të nomínuar edhe dy konkurrente të tjerë që do t’i bashkohen listës.

Ilir Shaqiri vendosi që këto emra të jenë Kledi dhe Arditi.Fituesit e nëntë sezoneve të Big Brother Albania

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!