Surprízat nuk kanë të ndalur mes konkurrenteve në programin më të komentuar të dashurisë “Për’Puthen” sidomos puntatën e sotme të përzgjedhjes se takimeve për javën e ardhshme.

Djemtë e ri të cilët u bënë pjesë e formatit këtë javë, zgjuan kureshtje tek vajzat dhe u përzgjodhën për takimin e javës së ardhshme.

Ritvana zgjedh Artanin, vëllain e Mevlanit ish-konkurrentit të sezonit të kaluar, Tola zgjedh Melikun, djaloshin e lindur në Turqi, që jeton prej një dekade në Vlorë.

Mikela siç duket ka gjetur paqe me Eduartin dhe e zgjedh në takimin e javës së ardhshme, por ky i fundit ka një kusht për Mikelën.

Kujtojmë se në ‘PërPuthen Prime’ e javës së kaluar, Mikela u shpreh se ka shumë pëlqim dhe ndaj Brunos dhe duke qenë xhéloze për takimin e tij me vajzat në Për’puthen.

Sakaq, Edi shprehet se nëse një zgjedhje e tillë erdhi vetëm për të bërë xhéloz Brunon, atëherë e réfuzon, nëse jo e pranon.

Sigurisht që Mikela pretendon ta njohë më mirë Edin dhe ky i fundit pranoi me kënaqësi. Ada zgjedh Hysenin, ish të dashurin e Alvisës.

E ndërsa Alvisa zgjedh Bashkimin, por ky i fundit e refùzon pasi nuk ka interes për më të pas shumë arsyesh të renditura një pas një.

Pas këtij momenti të síkletshme Alvisa detyrohet për një zgjedhje të dytë dhe ky është Niku.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!