Sot te “Shqipëria Live” ishte i ftuar, ish-konkurrenti i Për’Puthen dhe moderatori, Andi Artani.

25-vjeçari foli për eksperiencën e tij në Për’Puthen dhe e konsideroi atë ”me gjemba”.

Ai foli veçanërisht për Jasminën, e cila gjithmonë ka thënë se ajo i dha vëmendje. Andi i kthehu asaj përgjigje në emision:

Andi dhe Jasmina i japin fund sherreve? Fotografia e fundit ngriti dyshime  të mëdha - Top Channel

Ajo ka thënë, kush ka qenë Andi pa Jasminën. Jasmina hyri dy javë pas meje në Për’Puthen.

Kush ka qenë Jasmina pa Andin? Unë nuk kam qejf me drejtu gishtin, por ajo ka përmend që unë e ngríta Andin, unë i ngrítur kam qenë, madje kam pas mundësi me dal dhe me vajza të tjera. Madje dhe kur isha i deklaruar, më vinin vajzat për takim, por meqenëse isha i deklaruar nuk dola.

Andi rréfeu se u ndje shumë i zhgénjyer nga përbàllja:

“U zhgënjeva shumë. Jasmina më ka kontaktuar, ka kontaktuar dhe vëllain e madh dhe e gjitha kjo përbàllje ka qenë ideja e saj. Madje Jasmina para përbàlljes bëri publikisht një video për mua ku më thoshte se duhet të lija pas inàtin e mérinë dhe në përbàllje tha komplet diçka tjetër. Ajo ishte ínícíatorja ndërkohë ma hòdhi mua, pastaj thoshte që nuk i kam munguar, ajo erdhi nga Zvicra, unë nga Prishtina, balancoji këto të dyja.

Gjithashtu Andi tregoi për herë të parë se ajo e surprizoi për ditëlindje…

“Pasi tha gjithë ato gjëra në përbàllje, pas dy ditësh erdhi në Kosovë për ditëlindjen time dhe më surprízoí. Pavàrësisht çfarë ndodhi i thashë e vlerësoj dhe faleminderit shumë, pastaj ajo filloi me ato të vetat. Po në Prime çfarë nuk tha dhe pastaj bën të kundërtën.
Unë përballjen e pranova se reflektova rreth asaj çka ajo kishte thënë, plus ja kemi bòrxh produksionit dhe përkrahësve. Unë e kam mbyll kapitullin, thjesht doja një raport të mirë.

Sipas Andit, nuk ka as nuk do të ketë më miqësi me Jasminën , pasi nuk e meriton dhe se nuk do të njihet më si Andi i Për’Puthen e as të vazhdoj më me dràmat e programit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!