Ditën e sotme në “G&G” kishte të ftuar special në studio një çift me një histori të rrallë dashurie por jo vetëm, pas tyre pjesë e programit do bëhet edhe moderatorja e Për’Puthen Bora Zemani.

Romari dhe Genta janë dy të rinjtë që krijuan një lidhje duke i dalë kundër një bote të tërë. Ata u njohën në vendin e tyre të punës.

Paragjýkimet e çiftit në fjalë ishin për shkak se Romario është pjesë e komunitetit rom.

Goca & Gra/ Një histori e rrallë dashurie dhe sekretet e Bora Zemanit!  Episodi i plotë, 2 tetor 2021 - Top Channel

Ràcízmi në vendin tonë ndihet shumë dhe kundér nuk ishin familja e vajzës por e djalit dhe jo për shkàk të komunitetit të ndryshëm por për shkàk të feve të ndryshme që çifti kanë.

Dashuria tríumfoi pavàrësisht krítíkave apo paragjýkimeve të vendit, komenteve të shumta përmes rrjeteve sociale etj.

Menjëherë pas tyre pjesë e programit bëhet Bora Zemani e cila rréfen sékret e saja në lídhje me jetën e saj private, apo edhe profesionale.

Goca & Gra/ Një histori e rrallë dashurie dhe sekretet e Bora Zemanit!  Episodi i plotë, 2 tetor 2021 - YouTube

Bora pohon se mesë fjala është tek triumfi i dashurisë ajo nuk e ndjen shumë mungesën e kësaj dashurie, pasi akoma nuk ka dalë dikush t’i japë atë “Klink” siç thotë Tea, por momentalisht është e fokusuar në statusin e saj si nënë dhe në biznesin e saj privat, përveçse në profesionin si moderatore.

Për një femër të tillë është e vështirë të gjesh një mashkull që përshtatet pasi në vendin tonë, meshkujt shqiptar duan të ruajnë atë burrërinë dhe nuk mbéshtesin partneren e tyre në arritje profesionele.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!