“Big Brother VIP” është kthyer ndër programet me shikueshmëri më të lartë duke konkuruar bindshëm programet e ngjashme në ekrani e madh të Top Channel.

Mbrëmjen e kaluar një nga banoret e shtëpisë më të fashme në Shqipëri ka tmerruar banorët e tjerë duke reàgùar në gjumë, duke folur dhe jo me zë të ulët.

Bëhet fjalë pikërisht për Semi Jaupaj dhe sigurisht që banorët do komentojnë në lidhje me këtë pasi nuk kishte ndodhur më përpara, ndaj edhe ishin frìkësuar.

Madje Monika shprehet se ishte në merak të Fifit për shkàk të situatës të krijuar me Granitin dhe se nuk e prìste që ajo që fliste në gjumë të ishte Semi.

Monika e diskuton me Sabianin këtë temë dhe pranë tyre ndodhet edhe Iliri i cili duket të jetë bërë grup tashmë me Sabianin dhe se cdo veprim e anàlìzojnë sëbashku.

Monika pyet se si e morët vesh se ishte Semi, dhe Sabiani thotë se Donaldi, pasi ai ndodhej pranë saj me krevat, ndërkohë që Iliri shprehet se tashmë me disa banorë kemi vetëm një “mirëmengjes” dhe kjo u mor si një thùmb për Donaldin dhe Semin.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!