Eduarti është një ndër konkurrentet më të komentuar nga ndjékësit e zjàrrtë të këtij programi, kjo për shkàk të takimeve të realízuara me Alvisën dhe me Adën.

Ai u krítíkua shumë për mënyrën e komunikimit që ky i fundit përdor me vajzat konkurrente në studio e sidomos me Adën, të cilës akoma nuk i ka kërkuar falje publike.

Pak ditë më parë, Edi u fotografua në aeroportin e Prishtinës, teksa përcillte të dashurën për në Zvicërr, mes tyre kishte shkémbime puthjesh dhe përqafimesh.

cna lajm show

Një argument kaq i fortë nuk u përmend as nuk u diskutua asnjëherë në program, por e gjitha kjo nuk ndalet këtu, sërish publikohen foto të tij me një nga të dashurat pak kohë më parë.

Fotoja është mjaft intíme, pasi Edi është në krevat me një vajzë të zhvéshur, dhe duart e Edit janë pikërisht në gjòksin e kësaj vajze.

Ai shihet disa vite me i ri në foto dhe nuk dihet se kur mund të jetë realizuar si foto, por mendohet të jetë një nga të dashurat e tij, pavàrësisht se fytyra e saj është e mbùluar.

cna lajm show

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!