Puntatën  e parë të Prime-it  kishte shumë surpríza për shumë nga konkurentët por më e prekura ishte Alvisa e cila u trondit me hyrjen e re në Për’puthen.

Konkurenti më i ri, Hyseni ishte ish i dashuri Alvisës dhe kjo e fundit nuk e përballoi diçka të tillë ndaj la studion për tu qetësuar në prapaskénë.

Por nuk mbaroi asgjë këtu, Alvisa u rikthye dhe këtë herë duke akùzuar Arjanin, opinionisti e Për’Puthen, se ishte ai që kishte mùndësuar pjesëmarrjen e Hysenit në këtë program duke qenë se ata të dy janë miq dhe njihen nga jashtë.Betohem për familjen', ja çfarë ndodhi pasi Alvisa doli nga studio: Ik, mos  më prek...

Një akuzë e tillë irriton pa masë Konomin, i cili reàgon àshpër ndaj Alvisës duke i kërkuar me àgresívitet të mbyllë gojën dhe të mos flasë kot “Pipiruckë”.

Nga kjo frazë e Konomit, lénë studion Alvisa dhe pothuajse të gjithë konkurrentet e programit, aq sa produksioni ndërpret transmetimin, por çfarë ndodhi në prapaskénë të shtunën në Prime?

Alvisa ulet për tu qetësuar dhe pranë saj shkojnë vajzat dhe djemtë e Për’Puthen, pastaj vjen edhe Hyseni i cili i betohet për mbesën e tij se ai në audicionet ka ardhur para se Arjani të vinte në Shqipëri.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!