Mënyra e përzgjedhjes së djemve në takim për javën e ardhshme këtë sezon ka sjellë shumë polémika, kjo për shkàk se vajzat shkruajnë në letër emrin, ndàj shpesh qéllon që dy vajza të jenë për të njëjtin djalë.

Situata të ngjàshme ndodhin pothuajse çdo javë këtë sezon dhe mbrëmjen e sotme ashtu si çdo të premte vajzat nisën me përzgjedhjen e tyre.

Ada bën një rrémujë në letrën e saj pasi shkruan emrin e Bashkimit, ajo e fshín dhe shkruan Edi, por ky i fundit e refùzon me pretekstin se ishte i dyti  dhe jo zgjedhja e parë.

Pak e prékur nga Edi, pasi nuk e priste refuzimin e tij pas gjithë asaj surprízë romantike që i bëri këtë puntatë, ajo zgjedh Bashkimin por që edhe ky përzgjidhet nga Mikela.

Mes dy zgjedhjesh, Bashkimi vendos t’i japë një mùndësi Mikeles, ndàj Ada gjendet e papërgatitur nga këto dy refùzíme tròndítëse dhe kërkon pak kohë për zgjedhjen tjetër.

Antonia zgjedh Brunon, një zgjedhje e pritshme e saj. Alvisa zgjedh Argjendin e ndërsa Tola zgjedh Markun.

Ndërkoha përsa i përket Adës përzgjedhjen e saj do e shohim nesër ne ‘PërPuthen Prime’ ose javën e ardhshme.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!