Çifti i parë i cili u fokusua në njohjen e njëri-tjetrit, duke folur për familjen, topologjinë, të ardhmen etj gjë e cilau komentua pozitivisht në studio nga opinionisti Arjan Konomi.

Argjendi si më i prékuri nga ky takim, rréfen se nuk u ndjé aspak mirë teksa e shikonte këtë takim mes tyre dhe se e ndjéu konkurréncën me Bashkimin, por beson se Ritvana ka më shumë ndjéna për të sesa ndàj Bashkimit.

Takimi mes Ritvanës dhe Bashkimin, u përcoll shumë pozitivisht edhe nga konkurrentet e tjerë në studio, por duhet të théksojmë faktin se nuk munguan përqafimet mes njëri tjetrin.

Upss: Ritvana lë keq Argjendin dhe i shpreh pëlqimin Bashkimit

Takimi u realízua pasdite dhe dyshen në fjalë e zuri mbrëmja në Tiranë, e cila është shumë e freskët, ndaj të dy e kishin si justifikim përqafimin me pretekstin për t’u ngrohur.

Nuk mungon përmendja e konkurrenteve të tjerë mes mbrëmjes së tyre, siç ishte rasti kur Ritvana komentoi takimin e Bashkimit me Alvisës, pasi sipas saj mes tyre kishte shumë kimi.

Ritvana: Bashkimi më tërheq më shumë fizikisht, më doli jashtë  parashikimeve-Përputhen, 1 Tetor 2021 - Top Channel

Gjithashtu edhe Bashkimi préku takimin dhe marrédhénien e krijuar mes saj dhe Argjendit, por kjo e fundit pranoi publikisht se ishte më pérfshíre fizikisht me Bashkimin sesa me Argjendit.

Edhe dhuratat ishin pjesë e pandashme e tyre, ku Bashkimi suprízon Ritvanën me një dhuratë simbolike, të thjeshtë në mënyrë që ta kujtonte në të ardhmen kur të jetë në Danimarkë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!