Bashkimit ku u duk se gjërat nuk kishin shkuar edhe aq mirë.

Konkurrentët e tjerë “akùzuan” Bashkimin se ka qenë shumë i ftohtë ndaj Mikelës teksa edhe kjo e fundit u shpreh se ai i është larguar shumë dhe nuk sillet më si më parë me të.

Sakaq, një incident ka ndodhur gjatë publicitetit. Bora tha se për shkàk të situatës që ka ndodhur, produksioni ka larguar nga studio Hysenin.

245379037 850071589042186 8985444860756264726 n

“Hyseni nuk do jete i pranishëm ne studio deri ne një vendim tjetër për shkàk te një íncídenti te ndodhur gjate publícitetit dhe ndaj duhet te largohet”.

Megjithatë, ajo nuk zbuloi se kush ishte përfshirë në situatën e pakëndshme dhe çfarë ka ndodhur konkretisht.

Në fund, Bora tha se do sqarojnë situatën mes konkurrentëve dhe do zbùlojnë edhe për publikun.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!