Për’Puthen është një ‘Reality Show’ dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra.

Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Televotimi për përzgjedhjen e kandidatëve të rinj konkurrent në Për’puthen, u mbyll mbrëmjen e sotme dhe hyrja e tre djemve të rinj është pranuar e plotë.

Ja 3 djemtë e parë, që largohen nga Përputhen! - YouTube

Por me pranimin e tre konkurrenteve të rinj, tre të tjerë do largohen përfundimisht nga Për’Puthen dhe kjo do bëhet me votimin e vajzave konkurrentë në studio.

Numri i kandidatëve ishte i lartë, nga vajzat, duke përmendur kështu Bajon, Edin etj, por ato që largohen me shumicë votash janë Redi, Taulanti dhe Eklajdi.

Redit si del e keqja e takimit me Tolën, debat në studio - Përputhen, 16  Shtator 2021 - YouTube

Ai që e përjetoi më réndë ishte Eklajdi, i cili kishte edhe një takim të realízuar së fundmi me Mikelën dhe pavarësisht kësaj, protagonizmi tij në këtë program merr fund këtë mbrëmje.

Të tre djemtë shprehin mirënjohje për produksionin që i bëri pjesë e këtij ‘Reality Show’ pavàrësisht se kohëzgjatja e tyre ishte jo aq sa ata vetë e kishin parashikuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!