Një vajzë e re i është bashkuar vajzave të “PërPuthen”.

Ashtu siç kishim lajmëruar dhe ditën e sotme, një vajzë e re do i bashkohet kastit të vajzave të ‘Reality Show’-t me të ndjékur në vend.

Antonia Gjoka është 24 vjeçarja nga Tirana, e cila aktualisht punon në një kompani Real Estate Agent.

Por kjo hyrje solli edhe tensíon midis vajzës së re dhe Alvisës.

Antonia: Kam dy preferenca. Bashkimin dhe Brunon. Kjo nuk do të thotë që pénalizoj meshkujt e tjerë jam për ti njohur të gjithë, Vajzat janë më të bukura LIVEsesa në ekran.

Nuk shoh konkurrencë, nuk e ndjej nga vajzat e ndjej më shumë me veten.

Alvisa: E ke problemin me veten?

Antonia: Jo nuk kam probleme me veten.

Antonia: Alvisës i sugjeroj të mos përdorë gurat e fundit se është vetëm fillimi.

Alvisa: Kush janë gurat e mi, mos fol kur nuk e di. Të paktën më thuaj kush janë.

Antonia: Me kalimin e kohës do ta marrësh vesh.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!