“Një sugjerim kisha për Brunon, femrës mos ia kërko puthjen vëlla se nuk ta jep me planifikim…”-me këtë këshillë e nis diskutimin Hyseni përbàllë Brunos pasi sheh takimin me tij dhe Alvisës.

Bruno e sheh këtë reagim tijin si një reàgim xhélozie, por ai mohon diçka të tillë dhe shprehet se këtë sugjerim po e jep si konkurrent.

Por Hyseni nuk ndalet me kaq, bashkë me këshillën ai flet për eksperiencën e tij me Alvisës, duke thënë se takimin e parë e kishim në një reklamë biznesi, dhe në takimin e parë njohjeje me te, ai e ka puthur.

Ndaj thékson se femra nuk duhet pyetur, apo t’ia kërkosh puthjen, por nëse e ndjén t’ia rrémbesh.

Bruno ia kthén me íroní “sapo të kem takimin tjetër do veproj sipas sugjerimit tënd dhe do e puth pa e pyetur”.

Alvisa me buzën në gaz nuk reàgon àshpër ndàj Hysenit për ndërhyrjen që bëri në takimin  e saj me Brunon por mòhon ta ketë puthur në takim të parë atë.

Duke kujtuar kështu të kaluarën, Bruno nuk ndihet mirë dhe mùndohet të mbyllë temën duke aprovuar fjalët e Hysenit, këshillën e tij.

Bruno: Qejf kam të të déh sonte.

Alvisa: Pse?

Bruno: Të dalësh pak nga zona e komfortit. Në dashuri bíe shpejt?

I swear to the family', here is what happened after Alvisa left the studio:  Go away, do not touch me ...

Alvisa: Në këtë moment është shumë e véshtirë. E kam shumë të véshtirë.

Bruno: Ke krijuar ndonjë ndjési?

Alvisa: Po.

Bruno: Si ta bëj që të rritet?

Alvisa: Duke qëndruar kështu.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!