Bruno ditën e djeshme kishte zgjedhur që takimin e dytë të me Alvisën ta realízonte në shtëpinë e tij dhe ky takim u komentua shumë, pasi ky i fundit po gatuante për të dhe kjo  morr si një shenjë pozitive, sikur mes tyre po lind diçka më shumë sesa thjeshtë tërhéqje.

Po ta shikosh me vëmendje ambjentin ku realízohet takimi do vëmë re se shtëpia nuk është e Brunos, pasi pamjet janë të njëjtat me atë ku u realizua sezonin e kaluar takimi mes Anës dhe Fationit.

Detajet janë të njëjta, jo vetëm nga paraqitja fizike por edhe në temat e përfolura, në gatim etj.

I vetmi ndryshim mes tyre është se në sezonin e kaluar ka qenë Ana ajo e cila ka ftuar Fationin në shtëpinë e saj e ndërsa këtë vit, është Bruno ai i cili fton Alvisën në shtëpinë e tij.

Shtëpi që rezulton të jetë nën pronësinë e produksionit të programit Për’Puthen me sa duket.

Por lind pyetja edhe sa takime do realizohen në të njëjtën kuzhinë gatimi?

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!