Qendra e vëmendjes për mbrëmjen e sotme në programin e dashurisë ishte Ada e cila mori jo pak dhurata nga Bajo me të cilin realizoi një takim jashtë studios, por edhe nga ish i dashuri Alvisës, Hyseni.

Siç shpesh e kemi vënë re në takime por jo vetëm, edhe gjatë diskutimeve në studio, djemtë e sjellin vëmëndjen shumë rreth vetës duke zbéhur kështu ímazhín e vajzave konkurrentë.

Ada:Nuk flas me familjen sepse hyra në Për'Puthen – Përputhen, 13 Shtator  2021 - YouTube

Për një sítuatë të tillë të krijuar nga pothuajse të gjithë djemtë konkurrente, vjen edhe reàgimi típik i Adës, e cila i drejtohet me tone të àshprà:

-Jemi ne “pjeshkat” këtu, çuna boll u sollët si “pjeshka”

Ada vajza e re, lë me “gojën hapur” djemtë - Përputhen, 8 Shtator 2021 -  YouTube

Ky reàgim i Adës erdhi edhe për faktin se po akùzohet shume nga konkurrentet se ajo zgjodhi Bajon në takim sepse ai e mbýti me dhurata.

Sipas saj, dhuratat janë vlerësim që i bëhen një femre, ndaj ajo i kërkon të burrërohen pak dhe të mos présin vetëm nga vajzat por të hídhen pak në veprim.

Kjo deklaratë e shkurtër e Adës sigurisht u mbéshtet jo vetëm nga vajzat, por u duartrokit edhe nga djemtë konkurrente në studio, madje edhe nga vetë opinionisti Konomi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!