‘Nuk ka më burra si më parë’. Ishte kjo tema ‘píkante’ që ndezi debatin në ‘E diell’, mes Mevlanit, Shqipes dhe Antonelës.

Fillimisht nisën ‘kùnjat’ e para mes Shqipes dhe Mevlanit, e më në debàt u përfshí edhe Antonela.

Kjo e fundit ‘akùzon’ Mevlanin se ka përdorur vëllain e tij, i cili u elímínua pak ditë më parë si më pak i preferuar nga vajzat në ‘Për’Puthen’, për ‘të mbajtur lídhjet’ me televizionin!

Pjesë nga debàti:

Mevlani: As nuk e di çfarë është kultura dhe respekti, Me mënyrën si ti drejtohesh, me këtë lloj toni, unë të krahasoj me zero. Unë një femër si puna jote në krahë, kurrë në jetë, më mirë beqar!

Shqipja: Kujt mashkulli more Mevlan, do kishe dal që javën e dytë. Nuk të donte asnjë nga vajzat. Fjorela tha do dal me ty, por si shokë. Ndenje 9 muaj brenda dhe s’bëre hajër imagjino jashtë!

Mevlani: Po flasim për jetën reale, se të ka ngél mendja te ‘Për’Puthen’. E kanë mendjen te fama dhe ‘Për’Puthen’.

Antonela: Kush është e sémura me famën ne kemi çuar familjarë në ‘Për’Puthen’ që të na mbanin famën dhe të mos shkëputeshim nga TV apo ti? Se ti përdor vëllain me ndejt në TV jo ne!

Mevlani: E lëmë këtë pjesë! Kisha diçka për Antonelën. Dikur ka postuar diçka për 7 të famshëm në botë dhe ka thënë drejtpërdrejtë për mua që kam përdorur familjen.

EKSKLUZIVE/ Përballen për herë të parë Mevlani-Shqipja dhe Antonela E Diell  31/10/2021 - Top Channel

Antonela: Të dògji ty? Kam thënë të vërtetën, nuk gënjeva

Mevlani: A ke sjell ti nënën tende në emision?

Antonela: Ti a e ke sjell nënën tate në TV, se timen e ka ftuar produksioni. Po, siç e ke sjellë edhe ti, dhe nuk kam çùar mamin konkurrente siç ke çùar ti vëllain.  Burrat janë bo si femra të këqija, si ato që u zínín në lagje!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!