Putantën e sotme, takimi mes Tolës dhe Melikut la shumë vend për diskutim në studio, e sidomos në pjesë e tretë ku turku kishte përgatitur një surprízë për Tolën.

Ndërkohë kjo e fundit e prísh surprízën duke kërkuar ta mbyll takimin me aq pasi nuk i pëlqejnë të tilla surpríza e sidomos që në takim të parë.

Ndërkohë që po pinin një gotë verë, lëvizjet e Melikut duke e prékur Tolën në fytyrë filluan ta bezdísnín atë, por kjo ishte një tentàtive për një lëvizje më të largët.

Meliku tenton të puth me zor në buzë Tolën, ajo e refuzon keq – Përputhen,  13 Tetor 2021 - Top Channel

Në moment vjen violinisti duke performuar një muzikë romantike dhe çifti ngríhen të kércejnë, në pak sekonda kërcim Meliku i kërkon Tolës të mbyllë sytë.

Ai ténton ta puthë në buzë, por Tola i rréshqét nga duar dhe nuk e lë ta prékë, madje i kërkon produksionit ta mbyllë takimin me kaq, pasi nuk e príste një gjë të tillë.

Veprimi tij ishte i guxímshëm më shumë se ç’duhet, ose më saktë kishte zgjedhur personin e gabuar për të bërë një veprim të tillë ndaj edhe reàgimi i saj ishte i pritshëm.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!