Takimi ii javes që lamë pas mes Tolës dhe Albit, ishte hera parë për Tolën që zgjedh takim të dytë me të njëjtin djalë.

Takimi kishte shumë përqafime dhe dashuri mes njëri-tjetrit, por një íncídent i ndodhur për shkàk të një statusi “príshi marrédhénien” mes tyre.

Albi kishte postuar një status një llogarinë e tij dhe Tola e kishte marrë si një dedíkim për të, por zhgénjehet shumë kur Albi i thotë se statusi është për Mikelën.

Albi does not restrain himself: He dedicates status to Mikela, but kisses  Tola on the neck

Dicka e tillë solli debate të forta në studio, por Albi justifikohet me faktin se ai është i drejtpërdrejtë dhe se nuk gënjen në lidhje me asgjë.

Pjesë e debatit u bënë edhe Ritvana dhe Bruno, ku iu kundërvunë Albit, pasi sipas tyre kjo ishte një mungesë respekti e theksuar që në një javë takimi me Tolën, shkruan për Mikelën.

Mikela pohon se ditën që u sulmua nga Jurgeni dhe nga Bruno, Albi postoi:

“Ajo nuk është si gjithë të tjerat, por duhet të jesh mashkulli i duhur për ta nxjerrë të vërtetën brenda saj.”

Mikela gjeti veten te ky status, ndaj i shkruan Albit dhe ky i fundit pohon se statusi ishte pikërisht për të, pavàrësisht se askush në studio nuk kuptoi se ç’lídhje kishte statusi me situatën.

Kryesorja që nuk e théksoi dot Albi por e tha Mikela, ishte fakti se statusi është hédhur përpara përzgjedhjes së konkurrénteve në takime.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!