Pas situatës së krijuar konkurrentet dhe opinionisti Arjan Konomi javën e kaluar, e cila çòi në largimin nga programit të Ritvanës, kjo e fundit pas shumë lutjesh në ‘PërPuthen Prime’ dhe jo vetëm, vendos t’i rikthéhet këtij formati.

Këtë ajo realízoi një takim me Artanin, takim ky i cili la shumë vend për koment kjo për shkak të batutës “pa kripë” të Artanit kundrejt saj që çòi në bràktísjen e takimit nga Ritvana.

Por jo vetëm kaq, ajo realízon edhe një takim 4 minutësh me Brunon, në studio dhe tregon edhe njëherë arsyen për të cilën zgjodhi atë në këtë takim të shkurtër.

Ditën e íncídentit dhe largimit nga studioja, Bruno ka qenë ndér personat që i ka qëndruar pranë dhe kjo gjë bëri që Ritvana ta mendojë si kandidat për javën e ardhshme në një takim jashtë studios.

Por duke njohur intélektin dhe natyrën e Ritvanës dhe Brunos, nuk shohim përshtatje ndaj njëri tjetri por dyshja në fjalë janë të vendosur të na provojnë të kundërtën.

Bruno: Je vajzë me botë. Nuk është vetëm njohje që të prékesh me duar, por edhe me sy.

Ritvana: Çfarë të intereson më shumë tek unë?

Bruno: Të di atë anën tjetër që trondítesh.

Ritvana: Anën që dal nga vetja?

Bruno: Po, që të mos jesh më në kontroll të situatës.

Ritvana: Mendon se do arrish të nxjérrësh anën time?

Bruno: Besoj që pak kam arritur.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!