Këtë javë në programin e dashurisë Për’Puthen, Jurgeni ka qenë shpesh herë epiqendra e débateve dhe oféndimeve të bëra kundrejt konkurrenteve të tjerë.

Por ajo që dégràdoi deri në dhùnë vérbale dhe fizike ishte me Mikelën ku Jurgeni tha se “Je një femër që e shet veten për 5mijë lek”, kjo frazë e tij bëri që Mikela të linte në mes emisionin dhe jo vetëm.

Në prapaskénat e trànsmetuara mbrëmjen e sotme në Prime, shikuam që debàti kishte agràvuar pas mbarimit të xhirimeve dhe Mikela i kishte dhënë një shùplakë Jurgenit, madje duke e kércénuar që të mos t’i shkonte më pas në të kundërt do e vríste.

Donin të vinin babai dhe vëllai im…”/ Mikela përballet me Jurgenin: Po të  nxeha prap, do vësh dorë? - Top Channel

Irrítími dhe nervòzizmi saj në ato momente ishte i kuptueshëm, por jo qetësia që e karàkterízon Jurgenin aq sa ai të mos pranojë fajin dhe t’i kërkojë ndjesë por të ngùlë këmbë tek e tija.

Mbrëmjen e sotme dyshja në fjalë patën një përballje të furishme mes njëri-tjetrit dhe Jurgeni i kërkoi ndjesë për frazën që kishte përdorur e ndërsa Mikela për shpùllën që i kishte dhénë në prapaskénë.

Por kjo nuk e zbùti aspak produksionin, i cili kishte vendosur përjashtímin e menjëhershëm nga programi i dashurisë “Për’Puthen” Jurgenin, me një afat të pacàktuar, kjo për shkàk se disa nga vajzat nuk ishin dakord me màsën pezùllùese të ndërmàrrë ndàj tij.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!