Gjesti human i Hysenit i surprízoi të gjithë në “Për’Puthen” teksa i dhuroi njërën prej makinave të tij, Nikut.

Kjo dhuratë erdhi pasi ai dëgjoi historinë e tríshtë të jetës së tij, që për shkàk të një aksídenti ka humbur njërën këmbë.

Ndërkohë, rrjeti po zíen nga thashéthémet se në fakt kjo makinë dikur ishte e Alvisës.

Zbulohet skandali i madh! Nga ”Për'puthen” ka ikur edhe Niku jo vetëm Hyseni dhe shkak u bë Alvisa – Autental

Në “TikTok” qarkulluan disa imazhe ku shihet se makinën e kuqe me të njëjtën targë e ka përdorur më herët Alvisa në kohën kur ishin çift, madje ka realizuar dhe një reklamë me të.

Videoja shtoi dyshimet e ndjekësve se dyshja janë akoma bashkë, një gjë e tillë po përflitet në masë të gjërë nga publiku.

Hyseni reagoi sot për herë të parë duke mohuar çdo aludim. “Jo nuk është e vërtetë. Ajo ka qenë makina ime dhe Alvisa thjesht e ka përdorur disa herë.”,- shkroi ai.

Kujtojmë se Hysen Ramaj bëri bùjë të madhe pasi u prezantua si ishi i Alvisës, njërës prej konkurrenteve.

Që nga hyrja e tij ka pasur shumë alùdime në publik, disa besojnë se ishte lojë, disa mendojnë se janë bashkë, e të tjerë thonë se gjithçka bëhet për audíencë.

Gjithsesi ai u përjashtùa për shkàk të një konfrontimi fizik me Brunon dhe donte të largohej dhe vetë.

No description available.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!