Sot gjatë puntatës së Për’Puthen u transmetua takimi i Ritvanës dhe Artanit.

Ky takim ishte dhënë kohë më parë, por u ndérpré, sepse Ritvana u largua nga studio.

Gjatë kohës së diskutimeve në studio, Arlida ose Tola, përplàset në debàt me Artanin.

Tola: Ritvana për çfarë e zgjodhe Artanin në takim?
Artani: Po e ka thënë arsyen Tola, se ti e ndrite, e ke parë veten si je? Si aeroplan pa pistë je.

Tola: Ti të kesh fatin të bësh takimet që bëj unë.

Artani: Ti i ke të gjitha takimet njësoj. Nuk e bën diferencimin.
Tola: Po pse ke ndritur ti takimin tënd?

Artani: Jo unë nuk ti kam akùzuar asnjëherë takimet, po mqs fole.
Tola: Ti nuk je në zgjedhjet e mia, nëse do me e dit.

Artani: As ti nuk je. Ti je me fat që je aty, se të ishe jashtë, gjysma nga çunat as sytë nuk do t’i hédhin.

Tola: Seriozisht e ke ti?
Artani: Flasin djemtë, i dëgjojmë muhabetet.

Kujtojmë se Artani është vëllai i një ish konkurrenti, Mevlanit. Por ai nuk dëshiron aspak që ti përmendet kjo gjë, prandaj dhe takimi me Ritvanën nuk filloi siç duhet. Ai tha se e urrén të krahasohet me të.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!