Për’Puthen Prime startoi mbrëmjen e kaluar puntatën e parë të këtij sezoni dhe surprízat gjatë këtyre orëve transmetim nuk kishin të mbaruar.

Një konkurrent i ri ténton të bëhet pjesë e formatit të dashurisë Për’Puthen, pasi sipas tij është pranuar që në gusht por diçka e ka pénguar të jetë prezent në program.

Ai është Hyseni, ish i dashuri i Alvisës, konkurrentes në studio e cila sapo ky i fundit hyn në skenë, largohet për t’u qetësuar pas kësaj surprízë të pakëndëshme për të.

Sapo rikthehet në studio, Alvisa i drejtohet Arjanit, për faktin se ishte ai që e kishte sjellë ish të dashurin e saj si konkurent në atë program dhe kjo coi në një debat të ashpër mes tyre.

Opinionisti Konomi rréfen historinë sesi njihte Hysenin dhe se si ai ishte pranuar të jetë pjesë e këtij formati ndërkohë që Arjani ishte me pushime në Costa Rica.

Arjani: Më ka çuar nje mesazh me respekt dhe donte te me takonte. Dhe ishte nje mik i nje mikut tim.

Ka ardhur dhe me ka treguar një nga thëniet e mia dhe me tregoi historinë si ishte ndàrë me ty.

Ai me tha sikur ta kisha degjuar Arjanin me perpara s’do ishim ndarë. Duke e njohur me ka thënë qe do hyj ne PerPuthen dhe i thashë apliko se unë isha jashtë.

Debàtoi degràdoi réndë duke bërë që Arjani të mos kontrollojë nérvozízmin e tij dhe i drejtohet àshpër Alvisës: “Do m’tregosh ti mua. S’të vjen tùrp. Pipiruckë”.

Debàte degràdoi në fyerje dhe oféndime dhe kjo bëri që djemtë dhe Alvisa të ndérprésin emisionin dhe të largohen nga studioja duke treguar kështu se e drejta është në fjalën e Alvisës dhe jo të Arjanit.

Pasi gjàkrat u qetësuan, Arjani i kërkoi ndjesë Alvisës dhe i tha se nuk e përdori në kuptim të keq.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!