Bashkëjetesa mes banorëve në Big Brother VIP në shtëpinë më të famshme në Shqipëri ka filluar të nxjérri të pah karakterin e vërtetë të personazheve publikë konkurrente.

Rasti më i përfolur është marrédhénia mes Donaldit dhe Semit të cilët kanë një të përbashkët shumë të fortë në mes, dhe ajo është moderatorja Bora Zemani.

Donaldi është ish i dashuri i Borës me të cilin qëndroi 3-vitë në një lídhje e ndërsa Semi është mikja e saj më e ngùshtë prej më shumë se 15-vitesh e Borës.

Dyshja po tregohen shumë të afrueshëm me njëri-tjetrin dhe kjo gjë po térhéq vëmëndjen e publikut dhe më e prekura është Semi e cila po “màsàkrohet” me komente negàtive si “tràdhtàrë”.

Në provën javore do përgjigjen pyetjeve formuluar nga vëllai i madh dhe në rastin konkret Donaldi do i rréfejë Semit se si është femra e tij ideale, por ajo çfarë Donaldi thékson gjatë gjithë kohës është Sinqeriteti dhe nuk vé asgjë përpara.

“Nëse një femër është e sinqertë para teje, marrédhénia ecën, këtë e them nga eksperienca, nëse nuk ka sinqeritet në mes çdo gjë hídhet poshtë, pastaj sigurisht janë zgjuarsia, karakteri etj por mbí të gjitha SINQERITETI.”

Këtë rréfim të Donaldit të gjithë ndjékësit e zjàrrtë të programit e morën si thùmb ndàj Bora Zemanit, ishit të tij dhe komentet anuan kundér kësaj të fundit duke alùduar për një tràdhti të mundshme, por çdo gjë mbetet për tu parë në ditët në vazhdim, pasi Donaldi është në vëzhgim 24/7.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!