Mbrëmjen e kaluar programi i dashurisë “PërPuthen”, na shoqëroi me debate dhe polemika të shumta, ku u përfshinë disa nga konkurrentet në studio.

Ajo që tërhoqi vëmendje ishte debàte i Mikelës me Jurgenin që degràdoi në oféndime dhe fyerje saqë Mikela u detyrua të linte programin dhe të mos ballafaqohej më tej me të.

Por mesa duket nuk qenka mbyllur cdo gjë në studio, pasi mbrëmjen e sotme në ‘PërPuthen Prime’, u trànsmétuan pamje nga prapaskénat, ku menjëherë pas përfundimit të programit, Mikela debàton àshpër me Jurgen dhe në fund e gòdet me shùplakë.

Sells herself for 5 thousand lek', Mikela slaps Jurgen backstage (View)

Sapo e gòdet ajo largohet dhe nuk ndàlet nga asnjë prej konkurrenteve që ishin prezent, madje ajo kërcënon Jurgenin nëse ténton ti shkojë pas, “do e vrasë”.

Pas debateve të ashpra, ato përballen në ‘PërPuthen Prime’ për të qetësuar gjàkrat por në fakt nuk ndodh ashtu pasi Mikela vazhdon të jetë e acàruar me deklaratat e Jurgenit për të.

Madje ajo preferon të lérë karrigen përballë tij dhe të mos e dëgjojë më asnjë lloj justífíkimi të tijin, që i kërkon mirëkuptimin për frazën e përdorur “shitesh për 5mijë lek”.

https://www.youtube.com/watch?v=-kl5i0JscQw

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!