Niku, një prej konkurrentëve të Për’Puthen i préku të gjithë me historinë e tij gjatë takimit me Alvisën kur tregoi se kishte pësùar një aksídent dhe kishte hùmbur njërën këmbë.

Ndërsa Hyseni zgjodhi që t’i dhùronte makinën e tij, por në ‘Për’Puthen Prime’ tha se nuk e bëri dhuratën për t’u dukur.

Hyseni kishte zgjedhur në makinë ngjyrë të kuqe me të zezë që lumturoi shumë Nikun.

Exciting moment / Hyseni donates the car 'live' to Nik

Por vetëm pak ditë më pas rrjeti po zíen nga një tjetër lajm ku thuhet se makina në fakt ishte e Alvisës dikur.

Në disa pamje të publikuara shihet se Smart-in e kuq me të njëjtat targa e ka përdorur Alvisa në kohën kur ishin bashkë, madje ka realízuar edhe në video reklamash me të.

Kjo hòdhi edhe një herë dyshíme të ndjékësve se mos dyshja vërtetë janë akoma bashkë dhe po luajnë me publikun apo se Hyseni e bëri me qellím këtë gjést!

IMG 20211017 214203 768x544 1

Videoja shtòi dyshímet e ndjékësve se dyshja janë akoma bashkë, një gjë e tillë po përflitet në masë të gjerë nga publiku.

Hyseni zgjodhi pikërisht makinën qe ngíste Alvisa dhe disa nga komentuesit e quajtën si “hàkmàrrje te dyfishte”.

Se cila është e vërteta sigurisht do të vërtetohet shpejt…

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!