Ashtu si çdo të premte, në mbrëmjen LIVE të spektaklit të madh Big Brother Albania VIP, kemi një banor të elíminuar, i cili lë përfundimisht shtëpinë dhe i hiqet e drejta automatikisht për çmimin e madh 100.000euro.

Mbrëmja e sotme u shoqërua me plot emocíone dhe të prapritura, me rréfime, sqarime, miqësi e dashuri brenda banorëve të shëpisë më të famshme në Shqipëri”BBV”

Në fund të programit, katër nga të nominuarit vendosen pranë njëri tjetrit ndërkohë që moderatorja Arbana Osmani lexon zarfin e kuq nga studio.

Love triangle in BB VIP, Beniada: I can not choose between Ardit and Donald

Ajo shpëton të parën Kledin, duke vijuar më pas me Semin dhe kështu mbeten dy të fundit Paloma dhe Arditi, ku ai që bràktis shtëpinë më të vëzhguar në Shqipëri është pikërisht Arditi.

Në pak minuta Arditi mbërrin në studion e Big Brother dhe aty do zbùlojë nëse për të do ketë një biletë kthimi apo jo dhe siç ai kishte besimin e plotë, ashtu ndodhi.

Arditi rikthehet në shtëpinë e Big Brother VIP dhe kjo gjë emocionoi të gjithë publikun e gjerë shqiptar, por surprizoi pa masë edhe banorët brenda kësaj shtëpie.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!