Ndër gazetarët më të ndjékur të vitit, Andi Vrapi, i cili i sheh dhe i arsyeton ndodhitë me një sy tjetër, më të mprehtë dhe përtej asaj ç’ka shihet në dukje të jashtme.

I ftuar në “Shqipëria Live” ai komenton banorët dhe marrëdhëniet e tyre brenda shtëpisë më të famshme dhe më të vëzhguar në Shqipëri, “Big Brother VIP”.

Andi preferon të ndalet pak në dyshen më të përmendur të këtij formati televiziv, Donaldin dhe Semin, për afrimitetin e tyre, nëse mes tyre po lind diçka më shumë sesa një shoqëri e pastër apo jo.

Pas reàgimit të moderatores Bora Zemani në lídhje me situatën e krijuar, ajo ndihet e írrítuar me portalet të cilat po e përmendin në çdo shkrim që ka të bëjë me dyshen e lartpërmendur.

Ajo shprehet se me Donaldin gëzon respekt pas ndàrjes e ndërsa për Semin shprehet se e tillë ka qenë shoqëria mes tyre pàvàrësisht saj dhe nuk beson kurrë se mes tyre mùnd të ketë diçka më shumë se shoqëri.

Por sipas banorëve të kësaj shtëpie, kanë lindur dyshime se Donaldi dhe Semi kanë planífíkuar çdo detaj që përpara hyrjes në ‘Big Brother VIP’, ndàj i shohin si një kércénim dhe duan t’i ndàjnë.

Sipas Andi Vrapit, të dy janë shumë konkurrente të fortë dhe duke qëndruar bashkë, fòrca e tyre kthéhet në kércénim për banorët e tjerë brenda shtëpisë, ndàj shpesh do kemi debàte në lídhje me marrëdhënien e tyre, duke u munduar t’i përçàjnë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!