Fan Club rikthehet këtë sezon në ekran për të komentuar LIVE gjithçka ndodh në shtëpinë e Big Brother Vip Albania.

Protagonistë janë vetë banorët të cilët vijnë ekskluzivisht në Fan Club pasi kanë lënë shtëpinë.

Opinioniste në Fan Club, gazetarja Iva Tiço vihet përballë ish banorit të Big Brother  VIP, Elhaid Cufit ndaj të cilit ka shumë krítika për prezantimin e tij si shkrimtar, aùtor librash.

Iva Tico ia thotë troç Elhaid Cufit: Ti nuk je poet! | Fan Club - Top Channel

Madje ajo shton se “nëse i bie të jetë poet Elhaidi, atëherë ca pritet të bëjë Borgesi, do kthehej përmbýs në vàrr”, por bashkangjitur me këtë ajo komplimenton frazat e shkurta esenciale që Elhaidi shkruan.

Sipas saj, Elhaidi shkruan thélbin e një libri të tërë në ato pak fjalë të përzgjedhura, madje arrin të kaplojë një novelë 400 faqesh në ato 7-fjalë që lidh me njëra tjetra, dhe e komplimenton pasi ka gjetur audíencën e duhur, pasi publiku sot këtë kërkon, jo romane.

Ja kush është konkurrenti i parë që u largua mbrëmë nga shtëpia e “Big Brother VIP”

Pasi Iva mbaron mendimin e saj për Elhaidin, ai e pyet nëse e ka lexuar ndonjërin nga librat e tij dhe kjo e fundit mohon dicka të tillë duke shtuar se ka lexuar vetëm fragmentet që shpërndàhen nëpër rrjete sociale.

Madje ajo i kërkon edhe ndjesë pasi nisur vetëm nga këto mund të ketë paragjýkuar dhe nisur nga libri, mund të jetë krejtësisht e kundërta e asaj çfarë Iva ka shprehur përballë tij.`

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!