Konkurrentet e sezonit të kaluar të programit të dashurisë “Për’Puthen”, vijojnë të térhéqin vëmëndjen e mediave rozë, asaj sociale, online apo portaleve të ndryshme.

I ftuar në “Shqipëria Live” në ekranin e madh të Top Channel, Fation Kuqari rréfen rréth jetës së tij private dhe karrierës së cilës sipas tij po ngjitet në maje.

Sic tashmë e dinë një pjesë e madhe e fansave të tij, përpara se ish konkurenti të bëhej pjesë e këtij formati ai kishte nisur një film, të cilin rréfen se e tanimë ka mbaruar.

 

Madje jo vetëm kaq, por sipas tij ai ka marrë një ftesë për të qenë pjesëmarrës në një telenovelë turke, deri diku është e mbaruar si punë.

“Kushti vetëm është që të mësoj gjuhën deri në një afat 4 mujor”, pohon Fationi.

Ai është shumë i dhënë pas aktrimit dhe diçka të tillë e ka përmendur edhe kur ishte pjesë e Për’Puthen.

 

Ai po shpërngulet për Turqi, por me periudha kohore dhe jo përfundimisht.

“Nuk po lé Shqipërinë. Mbaron me periudha dhe më pëlqen shumë pjesa e aktlirimit. E gjej shumë vetën. Filmin në Shqipëri e kam bërë para se të hyja në Për’Puthen.”

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!