Takimi mbrëmjes së sotme ishte ndërmjet Mikelës dhe Julit, ky i fundit si një opsion shtesë, pasi takimi ishte me Eklajdin i rezervuar, por duke qenë se ky i fundit u përjashtùa nga programi, Mikela i dha një mundësi Julit ta njihte më mirë.

Që në takimin e parë, 20-vjecari hapi zemrën para Mikelës por në prani të kamera, pra përpara mijërave shqiptarëve që e ndjékin këtë program dashurie.

Ai rréfen se ka kaluar një fëmijëri të vështírë dhe se është dhùnuar për vite me rradhë nga babi i tij, dhe jo vetëm ai por edhe mamaja e tij.

Juli tregon se ka qenë mamaja ajo e cila e ka mbéshtétur në çdo  hap të jetës së tij dhe se me të atin nuk flet prej 5-vitesh tashmë, ndàj edhe vendosi ta bëjë publike historinë më të dhímbshme të jetës së tij.

Përpara se kjo pjesë të trànsmetohej në program, mes Argjendit dhe Julit pati një debàt të fòrt që çòi në përdorimin e fjalëve fýese dhe ofénduése.

“Ty e shkuara jote, të ka lénë pròbleme psíkíke dhe jo emocíonale.”- shprehet Argjendi në debàt e sipër me Julin, ndërkohë që ky i fundit shpérthén ndàj tij duke i thënë se ai në ditën më të bukur të jetës, pikërisht edhe për ditëlindje nuk festonte pasi përsëri dhùnohej nga babai siç bënte çdo ditë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!