PërPuthen Prime i kësaj jave ishte i mbùshur plot me surpríza te këndshme për disa nga konkurentet por edhe te papritura për disa te tjerë.

Siç shpesh here është diskutuar jo vetëm brenda programit Per’Puthen, por edhe jashtë nga publiku i gjere shqiptar, séksùalíteti Julit, i cili po shkakton debat te forte ne studio.

Janë pikërisht vajzat ato te cilat kërkojnë largimin e tij tashme nga ajo karrige pasi ne vend te tij mund te vije dikush tjetër qe ia vlen vërtete dhe jo Juli qe nuk po reàgon àspàk ndàj tyre

Juli: Ja si reagova pas komenteve negative për mua - Përputhen, 7 Shtator  2021 - YouTube

Ishte pikërisht Mikela ajo qe ndezi debatin qe ne takimin e saj, kur hapi temën e bindjeve te tij séksùale, por qe një moment i tille nuk u trànsmétua gjatë javës, pasi reàgimi Julit ishte i àshpér saqë kërkoi te ndérpriste takimin.

Ai preferon te tregohet indiferent dhe te mbylle sýte para bùllízmit te théksuar qe po i behet si ne studio ashtu edhe jashtë, ndaj preferon te qëndroje ne héshtje pavàrësisht se kjo do e penàlízonte.

Vajzat i drejtohen ashpër dhe asnjëra nuk e lenë te flasë Julin, ndàj ai révoltohet dhe héq mikrofonin duke kërkuar te largohet nga programi, por diçka e tille është rréptésishtë e ndaluar, ndaj ai është i detyruar te qëndroje ne karrigen e tij dhe ti beje bàlle debàtit.

Seksualiteti i Julit shkakton debat në studio/ Juli heq mikrofonin dhe  kërkon të largohet nga programi - Top Channel

Bora: Pse e ke kaq të vështirë të flasësh për séksuàlitetin?

Tola: Mos je bi?

Juli: Jam këtu për të njohur gocat. Po ta mohoj një gjë të tillë. Nuk jetoj për mendimet e njerëzve. Je shumë e cekët se gjykon akoma pamjen. Pse duhet të diskutosh se nuk je e interesuar për të më njohur.

Tola: Më thuaj një veprim që ke bërë ndaj ne vajzave që ta na afrohesh si mashkull?

Mikela: Ke bërë ndonjë veprim burrëror ndaj meje, se të ftova edhe në takim. Kur shoh Bashkimin dridhet diçka, ndaj teje nuk ka asgjë. E kisha në takim dhe nuk më dha asnjë ndjesi.

Tola: Ajo hídhet sepse ti mund ta lësh atë karrige dhe mund të vijë dikush tjetër që mund ta njohim.

Ritvana: Edhe ti mund të mos zgjodh asnjë gjë femërore te një djalë, pse se liron karrigen ça do të thotë kjo….

https://streamable.com/r9ryc9

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!