Në ‘E Diell’, në rubrikën e Edi Manushit, “Në Trotuar” kishim të ftùar specíal, ish-konkurrenten e programit të dashurisë PërPuthen, Antonela Berisha dhe gazetarin nga Kosova, Meliamin Zeka.

Siç e njohim tashmë publikisht natyrën e Antonelës, mënyrën e të thënurit tròç të gjërave, asht u paraqit edhe këtë të diele krah panelit të moderatorit Edi Manushi.

Duke dískutuar mbí hùqet e shqiptarëve në përgjithësi Antonela gòdet me frazën që përdor dhe i gjithë panéli shpérthén së qeshuri.

E pabesueshme nga Antonela: Kaq është pak, do bëja foto më seksi “E Diell”, 30 Maj 2021 - YouTube

“E krítíkojnë shumë një femër për “kùrvë” ndërkohë që shprehen se po të isha femër do isha më shumë se kùrvë dhe do bëja më zi se ato.”, ndërkohë që për meshkujt italianë ka mendim të kundërt.

Ndërkohë që për shumë nga pànelístët meshkuj në program, diçka e tillë nuk është e vërtetë, pavàrësisht se nuk ngulin këmbë ta kundërshtòjnë bíndshëm Antonelën.

Sipas Bledi Mane më shqétësues është hùqi që kanë meshkujt shqiptar kur ecin në këmbë, që kolliten dhe hédhin sekrecíonet kudo nëpër rrugë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!