Teksa të gjithë prisnim një puthje mes Fifit dhe Granitit, ky i fundit habít me deklaratën që i bën duke i lénë për të kuptuar se mes tyre nuk mùnd të ketë diçka më shumë se shoqëri.

Kujtojmë se gjendja shëndetësore psikologjike e Fifit u réndua, madje shumë pjesë atë mbrëmje janë ndërprerë dhe nuk janë trànsmétuar në asnjë prej kanaleve të BB1 apo BB2.

Por situata u qetësua dhe marrédhénia mes dyshes së lartpërmendur është tashmë drejt përmirësimit, madje Fifi u shpreh se nuk ndjen më për Granitin,pavarsisht se pëlqimi vazhdon akoma.

Teksa të dy po bisedonin ditën e sotme në ambientet e jashtë të shtëpisë më të vëzhguar në Shqipëri, në pishinën e Big Brother, Graniti i rréfen Fifit se për aq kohë sa është pjesë e kësaj shtëpie, asnjërën nga vajzat nuk do mund t’i shohë më shumë se shoqe.

Madje shton se nëse nuk ndodh kështu siç thotë ai, të nesërmen ai merr valixhet dhe largohet nga Big Brother VIP:

Graniti e quajti “motër”, Fifi bëhet xheloze kur ai zhvishet: Mjera unë,  vishu mos të të shohin gratë! – Albeu.com

“Iku, pasi kështu jam unë, jam Graniti”.

Ndërkohë Fifi ka preferuar mos t’i besojë aspak fjalëve të tij, duke e íronízuar  ajo shton se

“Aspak nuk ke për t’i bërë gati valixhet, por do dalësh nga këtu kur të të vijë dita.”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!