Genta Cana, motra e Granitit, banorit më të përfolur e pëlqyer momentalisht në shtëpinë e Big Brother, flét publikisht për marrëdhënien e të vëllait me Fifin.

E ftuar vírtualisht me lidhje direkte në ‘Skype’, në “Ftesë në 5”, nën moderimin e Bieta Sulos, Genta pohon se është pro afrimitetin të tyre dhe se ndihet mirë me këtë zgjedhje.

Duke qënë se mardhënia e Granitit me motrën e tij Genta është shumë  e ngushtë ajo ka qenë në dijeni për të gjitha lídhjet e mëpërparshme të tijat, madje shton se bëhej mikeshë me to dhe shpesh i “qànin hallet” bashkë, për ankesat ndàj Granitit.How do you see Granit's relationship with Fifi?" / The sister of the  resident of 'Big Brother VIP', leaves the moderator of 'Top Channel'  speechless with her answer: I as a sister-in-law ... -

Sipas saj ai është një tip aventurier dhe i pëlqen të luajë dhe të provojë shumë, pavàrësisht se padashur ndodh që léndon edhe atë që do dhe ka përzemër.

Por kjo ishte disa vite më parë, pasi ka rreth 2-3 vite që Grantiti është pjekur dhe vendimet dhe hapat që hédh janë më të matur dhe më të përgjegjshëm, ndaj marrëdhënien e tij me Fifin, Genta e mbështet totalisht.

Si për të mos mjaftuar ajo i uron mirëseardhjen në shtëpinë e tyre Fifit, qoftë si e dashura e Granitit apo ndoshta thjeshtë si një mikeshë, pasi diçka e tillë është vetëm në dorën e tyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!