Stresi natën e sotme ndodhet në Berat për të performuar në një nga clubet në këtë qytet.

Para se të dilte në skenë atij iu bë një befasi e këndshme nga një fanse shumë e re në moshë.

Vajza nga Berati i kishte blerë Stresit një dhuratë, të cilën ia vendosi në dorë para se të dilte në skenë dhe reperi mes përqafimesh zbuloi se vajza i kishte blerë dhuratën me paratë e kursimeve.

Me paratë e kursimeve i bleu dhuratë, Stresi emocionon me videon me fansen  e vogël

Atij i bënë dhuratë diçka nga brendi i njohur “Gucci”, por kjo nuk është e tëra bashkë me atë pako atij i erdhi edhe një qese e vogël me lëndë narkotike.

“Hiç spo ma nin për këta (Guccin), por kjo që më ka ardhë fresh (lënda nàrkòtike)”, dëgjohet duke thënë Stresi në sfond.

Ndërkohë Arkimedi mendoi ta gëzonte fansen dhe kërkoi që ajo të rrinte me të në skenë gjatë performancës.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!