Marrédhénia mes Edit dhe Adës është shpesh me lékundje, ulje-ngrítje të shpeshta dhe pavàrësisht grindjeve dhe oféndimeve që i kanë bërë njëri-tjetrit ato përsëri shfaqin xhélozi.

Mbrëmjen e sotme shikuam takimin mes Adës dhe Jurgenit, takim ky i cila shumë për të dëshiruar. Gjéstet e tyre ishin të imponuara dhe aspak të ndjéra.

Pasi u trànsmetua pjesa parë e takimit mes tyre, moderatorja Bora Zemani i kërkoi një kërcim romantik në studio dhe të dy u ngrítën me shumë dëshirë.

Ada nuk gjen qetësi, vijon të përmende Edin në takim me Jurgenin – Përputhen,  30 Shtator 2021 - Top Channel

Kërcimi ishte shumë monoton dhe siç e komentoi edhe opinionisti Konomi të dy dukeshin shumë të pakëndshëm për syrin e publikut aq ftohtë që po kërcenin.

Por kërcimi tyre kishte në fokus dorën e Jurgenit, dora e të cilit kishte prékur fundshpindën e Adës dhe kjo gjë dukej se po e bezdíste shumë edhe Edin.

Ky i fundit ngríhet pasi nuk duron dot ta shohë më atë skénë dhe i çon dorën Jurgenit lart mbí supe të Adës, por ky i fundit e kthén siç ishte.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!