Pas një lajmërimi për publikimin e prapaskenave të Për’Puthen, nga vetë aùtorja e këtij programi Olsa Muhameti në llogarinë e saj Instagram, shikueshmëria dhe klikimet e këtyre videove ishin të panumërta.

Kjo për shkàk të kuriozitetit të madh që publiku i gjerë shqiptar ka në lídhje me konkurrentet e këtij formati televiziv, për të qenë sa më në brendësi të ndodhive.

Olsa Muhameti mori një vendim të tillë për të qenë sa më trànspàrent me ndjékësit e këtij programi dhe për të na vërtetuar edhe një herë se çdo gjë është e vërtetë dhe pa skénar.

Kryetema ishte Ada ditën e premte, e cila shihet në prapaskéna teksa gríndet herë me Brunon e herë me Hysenin për shtirje dhe fàllcítet ndàj vajzave në program dhe ndaj publikut.

Por Hyseni shprehet se cdo gjë që bën e bën “në shesh të burrave” dhe nuk ka përse të fshíhet për asgjë, sipas tij çdo veprim apo fjalë që ai flet në këtë program nuk është ndryshe veçse e vërtetë.

Ndërsa nga krahu tjetër është edhe Bajo, i cili ka një afeksíon të madh ndàj Adës dhe nuk i shqítet në asnjë moment, as në dhomën e grímit, as në atë të ndërrímit duke i dhuruar përqafime dhe puthje të njëpasnjëshme.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!