Ndër momentet më qesharake të këtij sezoni të deri më tanishëm ishin íncídentet e kësaj prove javore e cila në pamje të parë duket e lehtë por është mjàft e vështírë në realízim.

Një varkë druri e cila sapo vendoset në pishinë mbushet me ujë, do trànsportojë banorët nga njëri krah i pishinës në krahun tjetër.

Sapo bíe gongu banorët bëhen gati të futen në varkë dhe héqin mikrofonët nga trupi.

Të parët që provojnë janë: Sheila, Beniada dhe Iliri.

Sapo të tre hipin në varkë të qetë me idenë se ia dolën mbanë, ato rròkullisen dhe bien të tre në ujë.

Është Sabiani ai i cili ténton të ndihmojë Sheilën dhe e kap për flokësh për ta tërhequr duke e nxjérrë nga uji.

Veprimi tij është kapur nga kamera kryesore por çudítërisht banorët në shtëpi e hùmbën si rast për ta shikuar.

Ata ishin të fokusuar për t’i nxjérrë sa më parë nga pishina, pasi uji ishte i ftoftë dhe banorët ishin të veshur trashë me rroba.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!