Tre hyrjet e reja të djemve në programin e dashurisë Për’Puthen, u pasuan me largimin e tre konkurrenteve protagonistë në studio.

Ky largim nuk u bë me votim të publikut por të vetë vajzave.

I ftuar në “Shqipëria Live” Redi, ish-konkurenti i Për’Puthen, rréfen eksperiencën e tij në program.

Redit si del e keqja e takimit me Tolën, debat në studio - Përputhen, 16  Shtator 2021 - YouTube

Si pohon se ishte stabilizuar dhe se ndihej mirë me pjesëtaret e grupit, madje thékson se ishte bërë pjesë e familjes tashmë stafi i Për’Puthen”, pasi kalonte shumë orë gjirime pranë tyre, çdo ditë të javës.

I pyetur se kë shihte si ríval të fòrtë nga djemtë në program, ai e thotë tròç, pa u menduar emrin e Albit, kjo për arsye se ai realizoi dy takime me Tolën.

Redi nuk fàjëson vajzat qe e zgjodhën si më të dobëtin por fàjëson veten e tij, pasi duhej të kishte dhënë më shumë në atë emision dhe të mos priste nga vajzat, por t’i bënte ato të reàgonte duke u përfshírë më shumë.

“Nuk jam ndjerë mirë në takim me Tolën, Alvisa më ka ngel fiksim.”, shprehet Redi në emision, një deklaratë të pa pohuar më parë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!