Një program tjetër dashurie do na shoqërojë këtë sezon në televizionin ‘Klan’, nén moderimin e Alketa Vejsiut, me aùtore Ilda Lumani. Është pikërisht sezoni dytë i “Love Story”.

Në një bashkëbisedim të hapur me ndjékësit e saj në rrjétin Instagram, Alketa mérr sugjerime nga fansat e zjàrrtë të këtij programi për opíníonístët e këtij formati.

Në ‘InstaStoryt’ bashkangjítur ajo shpërndàn një foto të saj, krah së cilës ndodhet Eni Shehu dhe në bazë të përshkrimit, dyshja në fjalë po shikojnë sugjerimet e dërguara përmes Q&A.

Alketa Vejsiu zbulon emrat e opinionistëve në � - Syri Kosova | Lajmi i fundit

Gjatë kësaj ajo ka zbùluar gjithashtu dhe emrat e dy opíníonistëve që do të jenë pjesë e programit, Jerina Lalaj dhe Robert Aliaj. Po të njëjtët që ishin sezonin e parë të këtij Talk-Show.

Këtë herë ky program do vijë në një format tjetër, pasi do trànsmétohet gjatë gjithë javës dhe jo vetëm një herë në javë si në sezonin e kaluar.

Opíníonístët e lartpërmendur do na shoqërojnë gjatë gjithë javës, por ende nuk është përcaktuar një datë e saktë se kur do startojë ky ‘Reality Show’.Love Story | “U bezdisa se prekeni shumë…”, Saimiri dhe vajzat nën shënjestrën e dy opinionistëve

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!